heineken experience

Heineken Experience

Ervaar en bezoek de Heineken Experience in het centrum van Amsterdam, geboortestad van dit wereldberoemde merk. ln de voormalige brouwerij kunt u het merk beleven zoals nergens anders! Maak kennis met de geschiedenis, het brouwproces, fles uw eigen gepersonaliseerde Heineken bier en proef het bier van Heineken met andere fans van over de hele wereld.

rijksmuseum

Rijksmuseum

Als u in Amsterdam bent, moet u het Nederlandse Nationaal Museum het Rijksmuseum Amsterdam bezoeken. Het museum ligt aan het Museumplein, in het centrum van Amsterdam. Het Rijksmuseum heeft een prachtige collectie van kunst die verteld over de Nederlandse geschiedenis. Na een bezoek aan het Rijksmuseum, leert u meer over de geschiedenis en de kunst van een aantal belangrijke culturele stukken van Nederland.

Van Gogh

Van Gogh Museum

Vincent van Gogh was een Nederlandse schilder die leefde in de negentiende eeuw. Zijn werk had een grote invloed op de kunst van de twintigste eeuw. Tijdens zijn leven had hij weinig erkenning, hij verkocht slechts één werk. Vandaag de dag trekt het Van Gogh Museum ongeveer anderhalf miljoen bezoekers per jaar. Het museum is enorm en als u interesse in kunst heeft, is dit museum de moeite waard.

AdamMuseum

Amsterdam Museum

Het gehele museum is gewijd aan de geschiedenis van de stad Amsterdam. Het museum laat zien hoe een dorp aan de rivier de Amstel in de dertiende eeuw een metropool werd.

MadameTussauds

Madame Tussauds

Het museum Madame Tussauds is een beroemd museum van wassen beelden. Hier zijn kunstenaars, sporters, monarchen, politici, schrijvers, wetenschappers, musici en superhelden afgebeeld met een indrukwekkende realiteit in dit beroemde museum.


anneFrank

Anne Frank Huis

Het Anne Frank Huis is een museum met een verhaal.. Dit huis, in het centrum van Amsterdam, is de schuilplaats waar Anne Frank (13 jaar oud) haar beroemde dagboek schreef tijdens de Tweede Wereldoorlog (in de jaren ’40). Anne Frank was een normaal meisje in uitzonderlijke omstandigheden.

Hortus

Hortus Botanicus

De Hortus Botanicus in Amsterdam is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. De tuinen, in de buurt van het bruisende centrum van Amsterdam, vormen een kleine natuurlijke oase in de stad. Omgeven door 300 jaar oude poorten zijn de voortdurend veranderende tuinen, kassen met vlinders en cactussen te bezichtigen.